accbanner 2014

Cricketbal-actie ACC: sponsorbedragen omlaag in 'End of Summer'-actie

[door Rick Thorburn]     Het is niet te laat om een cricketbal te sponsoren en uw betrokkenheid bij ACC en de spelers te tonen. De club kan deze inkomsten goed gebruiken, daarom een 'End of Summer'-kortingactie. Voor ACC 1 kost 1 bal voortaan €25 en 3 ballen €50, voor ACC 2/3 en veteranen 1 bal €20 en 3 ballen €35. Donaties voor Boys en Girls Day vanavond vanaf €15, maar elke bedrag is welkom. Hoe een wedstrijdbal te sponsoren? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel me (06 15 24 94 31) en geef aan voor welk team en/of welke wedstrijd de bal is bestemd. Daar houden we zoveel mogelijk rekening mee. U ontvangt een email met alle details zoals hoe het sponsorbedrag over te maken.

De laatste weken hebben zich nog heel wat mensen sportief aangemeld om een wedstrijdbal te sponsoren. Afgelopen weekeind werden met ballen van de volgende leden alle wedstrijden gewonnen! Alle Ballensponsors hartelijk bedankt!

Jaap Grootmeijer (VRA) T20 ½ finale ACC 1 v Dosti-United 1

Erik van der Graaf Finale T20 ACC 1 v VRA 1

Ronald en Alphien Anderson TK ACC 1 v VOC 1

Zondag speelt ACC 1 uit tegen Dosti-United in de Topklasse-competitie, Kampioensfase 2. Met een bal gesponsord door Michael van Os. Bij winst een plaats in de Finale. Kom kijken naar deze belangrijke wedstrijden.