accbanner 2014

Hans Woudstra opgenomen in de Eregalerij Good Olds van SGS

Hans Woudstra[door de redactie]     Prominent ACC'er Hans Woudstra (17-07-1935), tevens lid van SGS sedert 1976, is deze maand opgenomen in de Eregalerij Good Olds van Still Going Strong. Zonder ooit voor SGS te hebben gespeeld, denkt de auteur op de SGS-site, 'onze' Duco Ohm. Knap geflikt dus ;-). SGS-voorzitter Duco schrijft: '' Hans is (één van de 3 gebroeders Woudstra, (de te vroeg overleden Lou), Hans  en Frans, die in de jaren 50/60 van de vorige eeuw als  goede cricketers in ACC 1 en 2 (1B) hun sporen achter lieten.

''Na zijn competitief cricket figureerde Hans vele jaren in diverse lagere elftallen van ACC tot aan ACC7 hetgeen in 1987 in de Koch klasse uitkwam en waar social cricket gepaard ging aan opleiding van de oudere jeugd. Daarnaast maakte hij 22 jaar deel uit van het ACC Bestuur waarbij mooie projecten van nieuwe clubhuizen werden gerealiseerd en waarvoor hij werd benoemd tot Erelid van ACC in 1977.

''Hij is een echte cricket kenner en liefhebber met de “ spirit of the game”  hoog in het vaandel. Samen met zijn Carolien een trouw volger van ACC1 , maar helaas laat zijn mobiliteit de laatste tijd nog al te wensen over.

 ''Voor zover ik weet kwam hij nooit voor SGS uit in welke wei dan ook.''

(Met dank aan Max de Bruin, zijn boezemvriend bij ACC, schrijft Duco Ohm tenslotte)