accbanner 2014

Programma alle wedstrijden ACC-teams tot en met 25 mei

Batsman logo

[door de redactie] Eerder meldden we hier alle wedstrijden van ACC1 deze maand en de rest van het seizoen in een tabel. Hier volgen, met dank aan Rick Thorburn (ballensponsors van harte welkom!), ook alle andere wedstrijden tot 25 mei a.s. Zie de tabel met alle details in de Lees meer.

Lees meer...

ACC/AFC/Pinoké T20 Cricket Event is op vrijdag 3 juni a.s.

acc afc pinokedag 50 20120924 1864569274

[door de redactie]    Een feest was het, in 2012, zie foto. Maar ook daarna vond het festijn geregeld plaats. En in ons jubileumjaar is het traditonele ACC/AFC/Pinoké T20 Cricket Event er natuurlijk ook, dus noteer in je agenda en meld je aan: vrijdag 3 juni a.s. vanaf 16.00 uur bij het 95-jarige ACC. Welkom (oud)cricketers van de drie verenigingen! Nieuwsgierig naar dat fascinerende spel en onze prachtfaciliteiten? Schroom niet, geef je ook op. Coaching gegarandeerd (en, terwijde, leuk netwerken ook). Let op: alleen borrelen en mee-eten kan natuurlijk ook! Geef je ook dan snel op ivm de noodzakelijke planning van catering en personeel door Ben. Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (ACC/AFC) en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Pinoké). Voorlopig programma: Lees meer.

 

Lees meer...

Rugby Cricket Dresden zegt ACC dank voor friendly en gastvrijheid

Dresden hele team[by Siva Subramaniam]     Dear Guy and Richard and others. On behalf of Rugby Cricket Dresden, we would like to extend our sincere appreciation of the great hospitality on April 9th by Amsterdamsche Cricket Club. We thank you for the game of cricket which was played with great spirits and discipline. We also appreciate the catering service during lunch and evening. Also, the non-stop beer offer was great to cherish. Thanks a lot for staying so long that day after the game. All the boys in RCD want to come again sometime in future (more photo's and rest text in Lees Meer).

Lees meer...

Programma alle wedstrijden ACC-teams tot 16 mei

Batsman logo[door de redactie] Eerder meldden we hier alle wedstrijden van ACC1 deze maand en de rest van het seizoen in een tabel. Hier volgen, met dank aan Rick Thorburn (ballensponsors van harte welkom!), ook alle andere wedstrijden tot 16 mei a.s. Zie de tabel met alle details in de Lees meer.

Lees meer...

Cricketbal sponsoring al begonnen... maar wie is de volgende sponsor?

cricketbal[door Rick Thorburn]     For English text see Lees meer. In het 2016 cricketseizoen kunt u weer een cricketbal sponsoren en zo uw betrokkenheid bij ACC en de spelers tonen. De opbrengsten van de ballenactie (à €50 per bal) worden weer in hoge mate gewaardeerd. Als u een bal doneert krijgt u een e-mail van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de bankgegevens. De inkomsten stellen ACC in staat om het best mogelijke cricket faciliteiten en coaching ter beschikking te stellen van zowel senioren als junioren. U bent vrij om een team en een wedstrijd te kiezen voor uw bal en daarmee houden we zo veel mogelijk rekening. Laat me uw goede nieuws weten, graag, via 06-15 24 94 31 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mail.

Lees meer...

ACC's oefenwedstrijden in kou en wind, programma komend weekend en de Flamingojeugd

Clubhuis 2005[door Observer]     Er werd druk geoefend dit weekend door een combi ACC 1-2, en onder frisse omstandigheden. Zaterdag 17/4 misten we de Zulfiqar 3-ling die voor het KNCB XI uitkwam tegen België. Twee van de gebroeders presteerden behoorlijk aan bat met elk ca. 40 runs. Maar ACC speelde zaterdag tegen Punjab CC. Zie ook de Lees meer, met meer over die wedstrijd. Meer erover in de Lees meer en het oefenprogramma van komend weekend en nieuws over het gespeelde Flamingo indoor jeugdcompetitie (plus foto!).

Lees meer...

LENTE even aanwezig - CRICKET gestart

ACC vanuit de lucht[door Observer]     Zaterdag 9 april werd het seizoen geopend door een mixed ACC team dat aantrad tegen DRESDEN C.C. en de zondag daarop speelde ACC 1-2 tegen niks minder dan B E L G I E.! Een sterk internationaal programma zo te zien, maar beide gast teams hadden een zeer hoog aziatisch gehalte. Kan gebeuren. Tegen Dresden had ons team niet veel in de melk te brokkelen want de gasten zetten een totaal van 280 runs op het bord en dat was veel te veel voor onze combinatie uit 3 en 4. Leuk was het te zien, dat Kees van Nieuwkerk die ca. 15 jaar geleden met jongens als Guy Patak, Stephan Hannema, Steven de Bruin en Olly Lodder in een heel leuk en sterk junioren team van ACC speelde, weer op het oude nest is teruggekeerd.

Lees meer...

Seizoen 2016 begonnen ……… Is er al wat te beleven ???

ACC 95 Max Sr nieuw[door Observer]     Ik wist zeker dat de 1e zaterdag van april een leuke dag ging worden. Daar was de SGS jaar vergadering en daar was de voetbal kraker AFC Zaterdag 1 – AMVJ (werd 2 – 0 ) en als klapstuk van de dag ging A.C.C. die avond haar 95e verjaardag vieren met een heus diner in eigen huis (meer foto's in doorlees, klik erop om te vergroten-red.). De inschrijvingen voor het diner kwamen wat laat op gang zo werd gefluisterd, maar tegen dinner time schoven toch 63 leden met aanhang aan. Ben had een fraai asian menu samengesteld met uitwijk mogelijkheden voor alle gezindte.

Lees meer...

Meer artikelen...